fbpx

Verzendingsbeleid van Louti voor Nederland en België

Louti Abaya Hijab

Gratis Verzending:

We bieden gratis verzending aan voor alle bestellingen boven de €100. Dit geldt zowel voor onze klanten in Nederland als in België. Plaats een bestelling boven dit bedrag en geniet van een zorgeloze shoppingervaring zonder extra verzendkosten.

Verzendkosten voor Nederland:

Voor bestellingen onder de €100 in Nederland, brengen we een standaard verzendtarief van €5,95 in rekening. We werken samen met betrouwbare koeriersdiensten om ervoor te zorgen dat je bestelling veilig en op tijd wordt afgeleverd.

Verzendkosten voor België

Onze klanten in België genieten van dezelfde snelle en betrouwbare service. Voor bestellingen onder de €100 geldt een standaard verzendtarief van €8,95.

Levertijden

We streven ernaar om jouw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden. De verwachte levertijd voor zowel Nederland als België is doorgaans binnen 3-5 werkdagen na het plaatsen van de bestelling.

Volg je Bestelling

Zodra jouw bestelling is verzonden, ontvang je een trackingnummer waarmee je de leveringsstatus kunt volgen. Zo weet je altijd precies wanneer je jouw Louti-producten kunt verwachten.

Klantenservice

Heb je vragen over je bestelling of ons verzendingsbeleid? Onze klantenservice staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen waar nodig.

Bij Louti waarderen we elke klant en streven we ernaar om jouw shopervaring zo aangenaam mogelijk te maken. We hopen dat je net zoveel van onze producten geniet als wij van het maken ervan!

 

Kortingscode:

earlybird10