fbpx

Betaalmethoden

Bij Louti streven we ernaar om je winkelervaring zo soepel en veilig mogelijk te maken. We hebben zorgvuldig betaalmethoden gekozen die jou flexibiliteit bieden zonder dat er rente aan te pas komt, in overeenstemming met onze waarden en die van onze klanten.

Voor onze klanten in Nederland:

De keuzevrijheid in betalingen is wat de online shopping ervaring persoonlijk en toegankelijk maakt. In Nederland accepteren wij Apple Pay, iDEAL en Klarna. Met deze opties kun je betalen op de manier die het beste bij jou past:

  • Apple Pay: Voor een snelle en veilige betaling met je Apple-apparaten.
  • iDEAL: Directe betalingen via je vertrouwde bankomgeving.
  • Klarna: Koop nu en betaal later met Klarna’s Pay Later service, waarbij je kunt genieten van je aankoop zonder directe uitgave en zonder rente.

Voor onze klanten in België:

Wij waarderen de voorkeur voor vertrouwde en gemakkelijke betalingsopties. Daarom bieden wij Bancontact aan, de meest gebruikte betaalmethode in België. Geniet van een naadloze betaalervaring die aansluit bij je dagelijkse bankgewoonten, veilig en direct.

We maken gebruik van Stripe, een toonaangevend betalingsplatform dat zorgt voor de verwerking van alle transacties met de hoogste niveaus van beveiliging en encryptie.

Onze belofte aan jou is een transparant betaalproces zonder verborgen kosten of rente, zodat je met een gerust hart kunt winkelen bij Louti. Mocht je vragen hebben over onze betaalmethoden of hulp nodig hebben tijdens het betaalproces, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen.

Kortingscode:

earlybird10