fbpx

Contact

Veel gestelde vragen

Louti is een online winkel gespecialiseerd in modest fashion, die een verscheidenheid aan Abaya’s, Hijabs, Khimars en andere stijlvolle, bescheiden kledingstukken biedt voor de moderne vrouwen.

Wij accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder iDEAL, PayPal, Apple Pay, Klarna voor Nederlandse klanten en Bancontact voor Belgische klanten. Alle transacties zijn beveiligd en vrij van rente.

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een bevestigingsmail met een trackingnummer. Met dit nummer kun je jouw bestelling volgen op de website van onze bezorgpartner.

Klanten kunnen artikelen binnen 14 dagen na ontvangst retourneren, mits de artikelen ongedragen, ongewassen, en in de originele verpakking zijn.

Voor bestellingen in Nederland en België hanteren we een levertijd van 1-3 werkdagen. Bestellingen geplaatst voor 16:00 uur worden dezelfde dag verzonden.

Ja, Louti biedt internationale verzending aan. De verzendkosten en levertijden variëren afhankelijk van de bestemming.

Als je een artikel wilt ruilen, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst contact op met onze klantenservice. We zullen je voorzien van instructies voor de ruil.

Voor internationale bestellingen kunnen er douanekosten of invoerrechten van toepassing zijn, die door de klant gedragen dienen te worden.

Je kunt ons bereiken via e-mail, telefoon of ons contactformulier op de website. Onze klantenservice staat klaar om je vragen te beantwoorden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven van de nieuwste collecties, exclusieve aanbiedingen en meer.

Heb je niet gevonden wat je zocht of heb je nog meer vragen? Geen zorgen! Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op, en we zullen zo snel mogelijk reageren. Bij Louti is jouw tevredenheid onze prioriteit, en we streven ernaar om je shoppingervaring zo aangenaam en moeiteloos mogelijk te maken. Bedankt voor het kiezen van Louti voor jouw modest fashion behoeften!

Kortingscode:

earlybird10